• Tevredenheidsgarantie
 • Gratis verzending vanaf €50
 • Zeer snelle orderverwerking
 • 3 Gratis voorbeeldkaarten
 1. Log in
 2. contact / 075 - 647 66 48
 3. Favorieten (0)
 4. Winkelmand (0)


Originele kerstkaarten maken en bestellen

Niets is zo leuk om je vrienden en familie deze kerst te verrassen met een originele kerstkaart. Bij CardXL vind je een grote selectie originele kerstkaarten en nieuwjaarskaarten. En je kerstkaarten maak je nog origineler met je eigen foto op de kaart! Bekijk het aanbod, kies een ontwerp en bewerk zelf de kerstkaart zoals jij wilt.

Originele kerstkaarten maken

Bij CardXL bepaal je zelf hoe je je kerstkaarten bestelt. Kies een ontwerp uit het assortiment originele kerstkaarten en beslis vervolgens zelf of je de kerstkaart bewerkt. In onze bewerktool maak je de kaart extra speciaal door een eigen foto en/of eigen tekst toe te voegen. Maar schrijf je liever de kaarten met de hand, dan kun je eenvoudig de kerstkaarten zonder tekst bestellen. De keuze is aan jou.

Originele kerstkaarten online bestellen CardXL

Bij CardXL bestel je eenvoudig jouw originele kerstkaarten. Bestel je op werkdagen voor 12:00 uur, dan heb je de volgende dag de kaarten al in huis. Liever eerst zien hoe het kaartje er in het echt uit ziet? Vraag dan eerst een proefdruk aan. Als je hulp nodig hebt bij het bestellen van je kerstkaarten en nieuwjaarskaarten, helpen wij je graag verder. Je kunt onze klantenservice op werkdagen van 08:30 – 17:00 uur bereiken via info@cardxl.nl of via telefoonnummer 075 - 647 66 48.

 1. Privacy policy
 2. Cookie policy
 3. Algemene voorwaarden
 4. Sitemap
 5. CardXL.nl
 6. CardXL.be
 7. CardXL.de