• Tevredenheidsgarantie
 • Gratis verzending vanaf €50
 • Zeer snelle orderverwerking
 • 3 Gratis voorbeeldkaarten
 1. Log in
 2. contact / 075 - 647 66 48
 3. Favorieten (0)
 4. Winkelmand (0)


Neutrale geboortekaartjes

Weet je nog niet of je een jongen of een meisje krijgt? Bestel dan een neutraal geboortekaartje. Deze geboortekaartjes zijn zowel geschikt voor een jongen als voor een meisje. Of je nu op zoek bent naar een hip geboortekaartje, klassiek geboortekaartje of een geboortekaartje met foto, in het aanbod van CardXL.nl vind je altijd een kaartje dat bij jou past.

Zelf bewerken of een kant-en-klaar kaartje

Met onze bewerktool ontwerp je zelf de mooiste geboortekaartjes. Kies een design en bepaal vervolgens helemaal zelf hoe het kaartje eruit komt te zien. Ben je op zoek naar een kaartje met luxe diamantjes, strikjes en goudfolie? Kijk dan eens bij onze kant-en-klaar kaarten. Jij geeft de tekst aan ons door en wij verzorgen de rest.

Mat, glanzend of parelmoer papier; bij de bewerk ’t zelf kaartjes bepaal je zelf op welk papier je kaartje gedrukt wordt. De keuze is aan jou, net als bij de kleur van je envelop. Bestel je op werkdagen voor 12:00 uur, dan worden je kaartjes nog dezelfde dag naar je toegestuurd. Voordat we je kaartjes drukken, controleren we altijd de opmaak van je kaartje. Zo kan je kleintje zich hoe dan ook tiptop voorstellen aan de buitenwereld.

Bestellen van je geboortekaartje via CardXL.nl

Voordat je je bestelling plaatst, kun je bij CardXL.nl gemakkelijk eerst een proefdruk aanvragen. Zo kun je goed de kleuren en de kwaliteit van het kaartje bekijken. Als we je ergens bij kunnen helpen, horen we het graag. Bel of e-mail ons gerust. Op werkdagen zijn we bereikbaar van 08:30 – 17:00 uur.

 1. Privacy policy
 2. Cookie policy
 3. Algemene voorwaarden
 4. Sitemap
 5. CardXL.nl
 6. CardXL.be
 7. CardXL.de