Inloggen | Registreren | Mijn favorieten | Geen producten

Onze stijlen

Onze producten

Onze collecties

CardXL is officieel verkooppunt van Belarto geboortekaartjes..

..vol met kleurrijke designs, speciale papiersoorten en voorzien van luxe bewerkingen als folie, glitter, steentjes, strikjes en lintjes.

Van vrolijke tinten & felle kleuren tot zoete & frisse designs.

Baby Dreams Happy Baby Belarto Hello World Belarto Hello World Belarto Welcome Wonder
Nieuw:
Baby Dreams
Nieuw:
Happy Baby
Belarto
Little Love
Belarto
Hello World
Belarto
Welcome Wonder

Geboortekaartjes

Geboortekaartjes eenvoudig en snel online bestellen

De geboorte van je kind: een origineel geboortekaartje

Bij een geboorte komt heel wat kijken. Een naam kiezen voor je kind, beschuit met muisjes in huis halen, de kinderkamer inrichten, babykleding kopen en natuurlijk je geluk delen met vrienden, familie en kennissen. Omdat jouw kindje uniek is, neem je geen genoegen met het eerste het beste geboortekaartje. Bij CardXL ben je verzekerd van originele babykaartjes!

Al 25 jaar ervaring in aparte geboortekaartjes

Bij CardXL kun je al meer dan 25 jaar originele geboortekaartjes en uitnodigingen bestellen. Dankzij deze jarenlange ervaring ben je bij ons niet alleen voor het grootste aanbod aan geboortekaartjes, maar ook voor de laagste prijzen aan het juiste adres. Klassiek, modern, stoer, lief, abstract, unieke kaartjes voor jongens en meisjes, geboortekaartjes met foto: onze collectie bevat voor elk wat wils. Om het je zo gemakkelijk mogelijk te maken, kun je het perfecte geboortekaartje eenvoudig zoeken via het keuzemenu aan de linkerzijde. Zo heb je de mogelijkheid om geboortekaartjes te doorzoeken per collectie of bijvoorbeeld te selecteren per categorie, kleur of vorm.

De voordelen van bestellen
bij CardXL

Naast de grote voorraad geboortekaartjes en uitnodigingen die CardXL heeft, kun je hier ook 3 GRATIS modelkaarten aanvragen die eveneens helemaal GRATIS worden verzonden. Bovendien kun je de geboortekaartjes blanco bestellen én zelf een kaartje opmaken door deze te voorzien van jouw tekst en/of foto, waarbij je de kleur en het lettertype zelf bepaalt. Als de laatste leesproef voor 11:30 uur voor akkoord is teruggemaild, dan zorgt CardXL ervoor dat de babykaartjes nog dezelfde dag worden verstuurd!

CardXL heeft meer dan
alleen geboortekaartjes

Kijk naast de leuke en aparte geboortekaartjes ook eens naar onze andere uitnodigingen, kaarten en accessoires. Zo vind je ongetwijfeld een leuke sluitzegel die je geboortekaartje net iets extra’s geeft. Wil je de geboorte van je kind het liefst met de hele straat delen? Neem dan ook eens een kijkje in de collectie raamborden of geboorteslingers!

Vragen of hulp nodig? 075 647 66 48 (Ma t/m Vr van 08:30 tot 17:00) of via info@cardxl.nl
Om je zo goed mogelijk te helpen gebruikt cardxl.nl cookies